ψυχολόγος θεσσαλονίκη ψυχολογοσ Θεσσαλονίκη

Καλωσήρθατε στη διαδικτυακή μου σελίδα!

Δημιούργησα αυτό το χώρο με πολλή αγάπη και επαγγελματική ευθύνη, θέλοντας να προσφέρω ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορείς να συναντήσεις και να ακούσεις καθαρά τον αληθινό εαυτό σου.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, το σώμα, το μυαλό και η καρδιά σου συνυπάρχουν αρμονικά και αλληλοϋποστηρίζονται. Έχεις το δικαίωμα  να είσαι, να αισθάνεσαι και να σκέφτεσαι ό,τι θες και την ευκαιρία να επανασυνδεθείς με όσα πραγματικά είσαι.

Η θεραπευτική μας σχέση σου προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψεις τις περιοριστικές πεποιθήσεις και τα αρνητικά μοτίβα που σε κρατάνε πίσω στη ζωή και να τα αντικαταστήσεις με καινούρια, πιο χρήσιμα και βοηθητικά!

Πιστεύω στην εσωτερική σοφία που κρύβει μέσα του κάθε άνθρωπος και στην άσβεστη τάση να αυτοπραγματώνεται και να εμπλουτίζεται διαρκώς.

Με εμπνέει να διευκολύνω τους ανθρώπους να νιώθουν ενδυναμωμένοι, και να ζουν τη ζωή που επιθυμούν!

Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο μου πτυχίο ήταν στα Διεθνή Οικονομικά και το δεύτερο στη προσωποκεντρική – focusing συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Επιπλέον είμαι θεραπεύτρια theta healing και εθελόντρια ψυχοθεραπεύτρια στους Γιατρούς του Κόσμου. Εμβαθύνω συνεχώς τις γνώσεις μου, πολλαπλασιάζω  τα εργαλεία μου και μεριμνώ για τη προσωπική μου ανάπτυξη ώστε να παρέχω τη θεραπευτική σχέση που θα προάγει τους συνεργαζόμενούς μου.

Δουλεύω θεραπευτικά με εφήβους και ενήλικες.

Καλή πλοήγηση!

Επικοινωνία